stickyimage

Strona wykorzystuje pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej kliknij

Polityka Cookies zamknij
  • Odżywka do rzęs Miralash – efekt długich rzęs gwarantowany

    Styczeń 31, 2015 - no Comments

    Nazywam się Marta, pochodzę z Warszawy. Mam dwójkę dzieci oraz kochającego męża. Na co dzień pracuję jako ekspedientka w jednej z sieci drogerii. Moja praca, ale także moja pasja, to przede wszystkim produkty poprawiające urodę i dbające o kobiecy wygląd. Dlatego jestem bardzo zadowolona ze swojej pracy. Niestety, nie mogłam tego powiedzieć o moich rzęsach. Wszyscy już od dziecka mówili mi, że mam piękne, duże, błękitne oczy. Nawet mój mąż mówił mi, że to właśnie nimi zauroczyłam go przy pierwszym spotkaniu. Niestety, mimo pięknych oczu, nie czułam się pewnie. Właśnie przez rzęsy, które były chorobowo krótkie i wątłe. Chciałam za wszelką cenę wydłużyć moje rzęsy, aby stały się kropką nad i oraz podkreślały piękno moich oczu. Kupowałam wiele środków, testowałam różne

  • Piperine Slim – najskuteczniejszy preparat na odchudzanie?

    Styczeń 15, 2015 - 19 Comments

    W liceum należałam do szkolnej sekcji siatkarek, a na studiach siatkówkę zastąpiłam bieganiem. Na swoją figurę nie mogłam wtedy powiedzieć złego słowa, ale – nie czarujmy się – miałam czas, żeby o nią zadbać. Dopiero kiedy poszłam do pracy okazało się, że ten wolny czas stopniał praktycznie do zera. Zaczęło się nieregularne jedzenie, podjadanie fastfoodów, słodka kawa zamiast śniadania… Na efekty takiego trybu życia nie trzeba było długo czekać – już po miesiącu pojawiły się paskudne boczki, oponka na brzuchu i zanim się obejrzałam, musiałam wymienić garderobę na rozmiar, dwa, a w końcu 3 rozmiary większą.   Próbowałam bardzo wielu sposobów: diety Kwaśniewskiego (porażka!), dieta dukana (strasznie popsuła mi zdrowie), jagody acai (efekt jojo po 2 tygodniach). Ale nie zrażałam się

  • Spalacz tłuszczu DietBooster – opinie

    Styczeń 2, 2015 - 6 Comments

    Kochane Panie, czy spotkałyście się kiedyś z sytuacją, że Wasza ulubiona sukienka lub spodnie nagle stały się obcisłe bądź za ciasne? Chyba każdy spotkał się z taką sytuacją co? Niestety tak, a najgorsze jest to, że niekiedy zdarza się, że tych kilku kilogramów się nie gubi, lecz robi się coraz gorzej, a najgorzej jest, kiedy kupi się Noe ubranie większe, wtedy już powrót do normalności jest właściwie niemożliwy no chyba, że zorientujemy się wreszcie, gdy przytyjemy około 10 kilogramów lub więcej, że coś wreszcie trzeba zrobić, że nie jest tak jak powinno być, że jesteśmy po prostu obleśni we własnym mniemaniu, a co dopiero we mniemaniu innych ludzi i, że mamy w szafie mnóstwo fajnych ubrań, w jakie nie możemy się

  • Leki, zioła tabletki na odchudzanie Acai Berry 900 – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 6 Comments

    Od kilku miesięcy Internet aż huczy od innowacji, jaką odkryli specjaliści z dziedziny odchudzania i ogólnego zdrowia organizmu ludzkiego. Chodzi o jagodę Acai, którą chcę Wam zaprezentować. Nie będzie to jednak suchy naukowy wykład, którego zapewne 90% czytelników by nie zrozumiało. Będzie to moja historia, która poniekąd dotyczy jagody Acai i preparatu AcaiBerry900. Ale zacznijmy od początku. Na imię mi Roksana, jestem absolwentką filologii angielskiej jednej z uczelni w Warszawie. Zaręczona z kochającym chłopakiem. Planujemy ślub w przyszłym roku. Zapewne nie byłaby teraz w skowronkach, a już na pewno nie myślałaby o ślubie i innych typowo społecznych imprezach, gdybym nie straciła zbędnych kilogramów. Dlaczego? Ponieważ przez całe moje życie źle czułam się w swoim ciele. Już jako mała dziewczynka uwielbiałam jeść.

  • Leki, zioła tabletki na odchudzanie African Mango – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 7 Comments

    Od zawsze lubiłam nowości. Nie tylko w świecie mody i nowinek komputerowych, ale także w świecie preparatów odchudzających. Jestem z tych, która od zawsze jest na diecie. Czasami zgubię więcej kilogramów, czasami mniej, ale ciągle walczę o idealną sylwetkę, ćwiczę, staram się przestrzegać diety – to mój styl życia, który mi odpowiada. Taka jestem a nazywam się Monika. Wieczna optymistka, absolwentka akademii zarządzania, spełniona w pracy i życiu prywatnym. Chciałam opisać mój problem, który dotyczył właśnie odchudzania. Stosowałam wiele preparatów. Zwykle z mizernym skutkiem. Najgorzej wspominam ten, który opierał się na kapuście. Do tego dieta kapuściana – po prostu nie do przyjęcia. Jeżeli ktoś jeszcze kiedykolwiek wspomni przy mnie o diecie składającej się tylko z kapusty lub innego, równie obrzydliwego warzywa,

  • Leki, zioła tabletki na powiększanie piersi Breastfast – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 10 Comments

    Mówi się, że kobiety dzielone są na te z małym biustem oraz na te, które „mają czym oddychać”. Te kolokwialne powiedzenie niestety nigdy mnie nie dotyczyło. Nazywam się Agnieszka, jestem dość młodą wdową. Mój mąż (szkolna miłość) zginął w wypadku kilka lat temu. Po dwóch latach małżeństwa została sama. Razem z moim problemem. Gdy otrząsnęłam się po tragedii, wrócił problem małych piersi, z którym borykałam się już w czasach szkolnych. Dawid, mój mąż, pomógł mi go zwalczyć. Twierdził, że nie ma nic piękniejszego, niż miseczka A. Miałam miłość życia, byłam szczęśliwa – problem małego biustu przestał mieć dla mnie znaczenie. Po prostu nie przejmowałam się tym – żyłam, cieszyłam się codziennością. Po wypadku i stracie ukochanego długo rozpaczałam. Życie jednak toczy

  • Leki, zioła tabletki na cellulit Cellinea – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 6 Comments

    Witam wszystkich! Nazywam się Dagmara. Jestem mieszkanką stolicy Polski. Za mną 30 wiosen. Jestem szczęśliwą mamą dwójki dzieci – synka Łukasza i córeczki Marianny oraz żoną kochającego męża o imieniu Damian. Nic nie wskazywało na to, aby sielska atmosfera została naruszona. Niestety, życie jest zbyt okrutne, aby trwać ciągle w błogostanie. Wprawdzie nie miałam problemów z pracą ani wychowaniem dzieci. Z mężem także dogadywaliśmy i dogadujemy się jak nikt inny. Problem leżał w mojej kobiecej naturze, a tak dokładniej w wyglądzie, który sprawiał, że czułam się nie najlepiej. Chodzi o cellulit, znany problem pomarańczowej skórki, który atakuje wiele kobiet. Wyczytałam, że to przez rozbijane tkanki tłuszczowe i problem z układem limfatycznym. Nie jestem dermatologiem, stosuję wiele kremów, dbam o siebie, a

  • leki, zioła czyli naturalny Hormon Wzrostu GH Balance – opinie recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 8 Comments

    Jestem Łukasz, od dawna marzyłem o pięknej, męskiej sylwetce, wyrzeźbionym brzuchu z sześciopakiem, tęgich i szerokich ramionach oraz bicepsie a’la Pudzian lub Hardkorowy Koksu. Niestety, moja postura nie była idealna – nie byłem świetnym materiałem na kulturystę. Wprawdzie ćwiczyłem intensywnie na siłowni, utrzymywałem dietę typowo na masę, nawet przyjmowałem kreatynę, ale to wszystko spełzło na niczym. Nie mogłem spalić zbędnej tkanki tłuszczowej i wyeksponować moich mięśni. Do czasu.   Pewnego dnia spotkałem się z kolegą z liceum, który miał podobną posturę do mojej. Tym razem byłem w szoku – Jarek był znacznie lepiej umięśniony. Z tego, co zapamiętałem także nie miał idealnych warunków fizycznych, miał podobne problemy, jak ja. Spytałem się go, jak osiągnął taką figurę (przy okazji przecierając oczy ze

  • Leki, zioła tabletki zielona kawa GreenCoffee Plus – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 7 Comments

    Hej, nazywam się Marta – miłośniczka gotowania, matka dwójki wspaniałych dzieci, kochająca żona i zadowolona z życia kobieta, która pozbyła się swojego największego problemu, czyli nadwagi. Od zawsze miałam tendencję do tycia, już w szkole podstawowej byłam nieco większa, niż inne dziewczynki. Tusza utrzymywała się ze mną aż do liceum. Problemy ze znalezieniem chłopaka, ciągłe przytyki dotyczące tuszy i złe samopoczucie sprawiły, że chciałam zapaść się pod ziemię i już nigdy z niej nie wychodzić. Podczas studiów też nie było łatwo. Chciałam schudnąć, stosowałam różne diety – kapuścianą, 1000 kalorii, dietę Dukana – żadna nie pomagała. Ćwiczyłam, ograniczałam słodycze, ale nie pomagała ani moja słaba przemiana materii, ani słomiana silna wola, która dawała się we znaki już po kilku dniach na

  • Leki, zioła szampon na porost włosów NR-07 – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 6 Comments

    Niestety, nie należę do grona osób, które mogą pochwalić się piękną fryzurą. Dlaczego? Może to kwestia wieku, a może po prostu moje geny i budowa fizyczna nie pozwoliły mi nigdy cieszyć się pięknymi włosami. Jednak nie przejmowałem się tym za bardzo – ważne, że miałem fryzurę, że moja głowa nie była kompletnie łysa. Niestety, to także miało się zmienić – to był cios poniżej pasa (paradoksalnie). Nazywam się Arkadiusz, jestem byłym instruktorem fitness, który całe życie dbał o swoje ciało i formę. Zapomniałem jednak, że forma i mięśnie to nie wszystko. Liczą się także włosy. Jednak jak wspominałem, nigdy nie były moim priorytetem. To się zmieniło, gdy zaczęły wypadać. Fakt, nie miałem bujnej czupryny a blask moich włosów na pewno nie